nog 1 keer slapen…….

Maandag 17 okt, ik haal deze ochtend onze camper op, dit wordt ons huis voor de komende 10 dagen. We hebben geluk, het is een bijna nieuwe, amper 5000 km, we zijn de tweede huurders pas. Andreas, de Duitser van 24 die gans de week met de camper naar de finish van elke etappe gaat rijden, gaat mee om de uitleg over het voertuig te horen, hij zal er tenslotte het meeste mee rijden.
Om 15 u  een ‘riders meeting’, alle deelnemers zijn er om te luisteren naar de organisator die een last minute briefing houdt. Hij overloopt de do’s & dont’s en nog wat pracktische zaken voor de komende 10 dagen, stelt de dokters voor etc….
Die dokters vertellen dat ze ons allen iedere dag op de weegschaal gaan zetten om te controleren of we niet te veel vocht verliezen ( te weinig drinken bedoelen ze), iets wat direct zou opvallen wanneer iemand te veel vermagert. Ook de grote jongens zijn er, Urs Huber, Bart Brentjens, Mika Mulkens, Kevin Hulsmans etc….ook onze tandembroeders zien we nog eens van kortbij….;)
Na de meeting terug naar’t hotel en de drinkbussen klaarmaken, eten klaarleggen etc, straks moeten we nog terug om onze startnummer op te halen.
Ondertussen is het 21 u, ik heb zonet ons startnummer, 102 op de fiets gehangen.
Nu is het echt kortbij, na een jaar van organiseren en vele trainingskilometers ( meer dan 13.000 ) zouden we er klaar moeten voor zijn. Hopelijk blijven we gezond en gespaard van pech. Op de officiele site zullen de uitslagen wel komen te staan en kunnen jullie volgen hoe we het er vanaf brengen. We zullen in elk geval onze krachten trachten te verdelen over de tien dagen, en proberen er niet vanaf dag één vollen bak in te vliegen, anders halen we nooit het einde…. !

Benieuwd naar meer?